betöltés folyamatban...
"My Sport My Way"
A sportom az életem
„Mindig minden helyzetben segíteni, támogatni és kiemelni a sportban eredményeket elérő sportolókat.”
"MY SPORT MY WAY"
A sportom az életem
Ha Te komolyan veszed a sportod, mi komolyan veszünk Téged!
"MY SPORT MY WAY"
Hivatásunk 5 alappillére
Sportágválasztási tanácsadás - Edukáció - Mobilitás program - Megtakarítási program - Munkahelyteremtés

ATHLETASTIC - A Nemzeti Sportolói Életpálya Program

Programunk egyediségét az a gondolat vezérli, hogy egyedülálló módon támogassuk a sportban eredményeket elért és megkülönböztetésüket megszolgált sportolókat. Segíteni aktív pályafutásukat, megkönnyítve mindennapjaikat, és a lehető legtöbb előnyt biztosítani számukra. 

Felkészíteni Őket a sportolói pályafutásukat követő időszakra, támogatva beilleszkedésüket a civil társadalomba, mely mint azt számos kutatás bizonyítja, komoly nehézségek elé állítja a versenysportban szocializálódott embereket. 

Példaként bemutatva életüket a jövő nemzedékek számára és követendő mintát állítva, mint: A SPORTOLÓK EGÉSZSÉGES TÁRSADALOM KIALAKÍTÁSÁRA GYAKOROLT HATÁSA - ezáltal minél több gyermeket terelve a sportolói pályafutás irányába. 

Professzionális tanácsadás keretében megismertetni a családokkal a lehetőségeket, valamint a gyermekek számára kiválasztani a SZÁMUKRA legmegfelelőbb sportágat, melyhez a modern tudomány minden eszközét csatasorba állítjuk. Pontos és érthető magyarázatokra van szükség, hogy eloszlassunk olyan tévhiteket, melyek szerint a versenysport egészségre káros és összeegyeztethetetlen a tanulással, valamint a „normális” életvitellel. 

Az Athletastic Program felépítése, célkitűzése és megoldásai mindezekre és még sok egyéb kérdésre méltó választ adnak és új célokat, lehetőségeket biztosítanak az eredményt elért sportolóinknak, valamint jövőképet mutatnak a gyermekek, és szüleik részére.

Athletes Premium Support System

Egy egyedülálló és a maga nemében az első hazai és nemzetközi Sportolói Támogató rendszer, mely egységes struktúrába foglalja legfontosabb célunkat: 

„Mindig minden helyzetben segíteni, támogatni és kiemelni a sportban eredményeket elérő személyeket.”

Nagyon fontos egyediségét adja a programnak, hogy eltér minden eddigi hagyományos sportszponzorációtól. A Program nem szövetségeket, elnökségeket és klubokat támogat, hanem KIZÁRÓLAG a sportolókra koncentrálva az Ő helyzetük javítására koncentrál. Ezzel is ösztönözve aktív sportkarrierjük során a minél szélesebb körben, minél jobb eredmények elérését. 

Az élet minden területén segítséget szeretnénk nyújtani a programba bekerülők részére, a sportpályafutásuk alatt és az azt követő életük során, többek között a XXI. század egyik legkorszerűbb, innovatív mobil applikációs eszközrendszerével.

Ha Te is azok közé tartozol, akik hivatásos sportolóként eredményeket értek el, akkor szeretnénk egyedülálló kedvezményekkel segíteni életedet, sportolói pályafutásodat, vagy azon túli civil karrieredet. Mindezt az általunk fejlesztett ATHLETASTIC mobil applikáció segítségével.  A kedvezmények igénybevételéhez legyen nálad mindig a mobilod!

Sport mellett, vagy a hivatásos sportolói karrier befejezése után munkalehetőségeket biztosítunk kiemelt stratégiai partnereinknél. Vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben valamelyik munkalehetőség felkeltette az érdeklődésedet!

Partnereink számára célcsoportorientált bemuttatkozási lehetőséget biztosítunk egyedi fejlesztésű applikációnkban, weboldalunkon, valamint közvetlen elérést a célcsoport felé.

PUSH és GEOTARGETÁLT üzenetek, offline megjelenések, kiemelt sportoló biztosítása rendezvényeken..... 

14
partner
31
sportoló
22368
látogató
16
cikk