betöltés folyamatban...

Rozmaring Kertvendéglő

Elérhetőségek

Cím: 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125
GPS: 47.532299, 19.044199
Telefonszám: +3613671301
E-mail cím: [javascript protected email address]

Az 1975-ös év forró nyara, a hajdúszoboszlói strand hangulata, a hajdúsági vendégvárás már tizenéves koromban nagy hatással voltak rám. A Hotel-Délibáb és a Nyerges fogadó után Budára kerülve, valahol az Erőd utcában, a Vén-Buda Étteremben, Törő László vendéglős kezei között tanultam a szakmát. Majd elérkezett 1991 szeptembere, és az első Rozmaring Kertvendéglő.

A véletlenek mindig meghatározták az életemet, ezért következett 1999-től 2001-ig a Polgár Süveg vendéglő, mely vendégeink egyik kedvenc ételéről kapta a nevét. 2001 szeptemberében nyitottuk meg jelenlegi vendéglőnket, mely a régi emlékeket idézve Rozmaring Kertvendéglőként jelent meg kedves vendégeink tudatában.

Az idők során megérintett az „Óbudai hangulat”, amely teret adott, hogy a vendég érkezése és távozása között, az otthonától távol lévő emberek szórakozási, és étkezési igényeinek eleget tudjak tenni, mindezt olyan őszinte, tiszta, rendezett környezetben, ahol a vendégek visszatérésükkel ismerik el ezt a több évtizedes igyekezetet.

Most végleg kikötöttünk itt a Duna parton, szemben a Margit-szigettel. Kívánom mindenkinek az új és az újra találkozások örömét, mindig emlékezve a „Jeges Rettenetes”-re, az ökörsütésekre és mindazon finom falatra, élményre, ami összeköt Bennünket.

Nagyon kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánok minden Kedves Vendégünknek mind a magam, mind kitartó munkatársaim nevében!

Galéria