betöltés folyamatban...

Monendo Tanácsadó Kft.

Elérhetőségek

Cím: 1213 Budapest, Cirmos sétány 13.
GPS: 47.406064, 19.073664
Telefonszám: +36303199317
E-mail cím: [javascript protected email address]

Engedje meg, hogy pár sorban bemutatkozzunk Önnek!

Több évtizedes ügyfélszolgálati és pénzügyi múlttal rendelkező teammel azon dolgozunk, hogy ügyfeleink teljes körű kiszolgálást kaphassanak a pénzügy-, és a megjelölt területek mindegyikén. Elkötelezett hívei vagyunk, hogy megvalósuljon a sokak által ígért költségcsökkentés és bevételnövelés, és az igények megoldása!

VALÓS megoldáshoz juttatunk MINDENKIT! Mindezt kvázi „INGYEN”.


és, hogy mi(k)ben:


A pénzügyi terület teljes lefedettsége! Hitel-, Biztosítás-, Lakástakarék Pénztárak, megtakarítás-, vagy értékpapírok, Alapkezelők, Privát Bankok, BABA program (az államitól teljesen független, és bármikor hozzáférhető), teljes körű szerviz szolgáltatás, továbbá Privát Egészségügyi szolgáltatások-, biztosítások, és még számos terület.

A „misszió” nem más, mint azoknak a szociális és gazdasági problémáknak megoldására való törekvés, amelyek abból fakadtak, hogy az állam szerepvállalása a gondoskodásban visszaszorult. Az ötlet létjogosultságát az azóta eltelt idő és maga a kor igényeinek megfelelő szolgáltatásunk, mint értékesítési forma egyre növekvő létjogosultsága is igazolja.

Elkötelezettek vagyunk, hogy Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatást érjük el, majd olyan megoldást állítsunk össze, amely maximálisan illeszkedik az Ön személyes igényeihez, legyen az akár a nyugdíjas éveinek anyagi biztonsága, gyermekeinek magas szintű taníttatása, vagy az élet bármely területe.

 

Athletastic kedvezmény::
INGYENES első konstruktív konzultációs tanácsadás minden érdeklődőnek!

Kedvezményes-, és egyedi ajánlatok stratégiai partnereinknél.

Galéria