betöltés folyamatban...

Rudas Étterem és Bar

Elérhetőségek

Cím: 1013 Budapest, Döbrentei tér 9 (Rudas gyógyfürdő)
GPS: 47.489235, 19.047942
Telefonszám: +36205382903
E-mail cím: [javascript protected email address]

NAGYSZERŰ KILÁTÁS – NAGYSZERŰ ÉTELEK – NAGYSZERŰ KIKAPCSOLÓDÁS

RUDAS ÉTTEREM ÉS BÁR - A GELLÉRT HEGY LÁBÁNÁL

Erzsébet híd budai lábánál helyezkedik el a csodás dunai panorámával rendelkező RUDAS ÉTTEREM ÉS BÁR. Látogasson el a világhíres, több mint 500 éves, Rudas Fürdőbe, mártózzon meg az 1500 méter mélyről eredő Juventus termálvízben és utána kóstolja meg kulináris különlegességeinket!

Nagyszerű ételek

Séfünk, Blaskó Zoltán és csapata a modern magyar és nemzetközi konyha ízei mellett a felmerülő speciális igényeket töretlen lelkesedéssel és hatalmas szaktudással elégíti ki nap mint nap.

Születésnap? Céges rendezvény? – Állunk rendelkezésre!

Tartsa nálunk fontos rendezvényét! Éttermünk összes helyisége, Dunára néző terasza, sőt akár a Rudas fürdő teljes területe, kibérelhető üzleti találkozóra, sajtó tájékoztatóra, karácsonyi céges rendezvényre vagy akár privát eseményre, születésnapra, családi eseményre vagy esküvőkre.

Éttermünkben a Rudas Fürdőt is tápláló Juventus („fiatalság”) forrás vizét használjuk fel bizonyos ételeink elkészítéséhez. Persze a steakhez nem, az úgy jó, ahogy van.

A Rómaiak, később a Törökök is úgy tartották, hogy a Juventus forrás vize segít megőrizni testi-lelki fiatalságunk. Nos, mi ebben hiszünk, ezért nyitottunk egy olyan helyet, ahol nemcsak kívülről hatnak a gyógyvizek áldásos hatásai, hanem belülről is!  

Hab a tortán, hogy a Panoráma teraszon lévő medencéből olyan kilátás nyílik a Dunára és a városra, mely világviszonylatban is egyedülálló.

Ezt mindenképp érdemes kipróbálni!

ASZTALFOGLALÁS

 

 

Galéria