betöltés folyamatban...

IT Market Kft.

Elérhetőségek

Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 34.
GPS: 47.528706, 19.084108
Telefonszám: +3618089078
E-mail cím: [javascript protected email address]

Cégünk, az IT MARKET Kft., informatikai disztribúciós cég, mely innovatív termékekkel, nagy raktárkészlettel és rugalmas kiszolgálással áll az Önök rendelkezésére, hogy partnereik azonnal kézhez kapják a legmodernebb IT termékeket.

Kereskedelmi jogelődünk, Koobe Magyarország Kft., 2008-ban alakult, mely e-könyv olvasók és más innovatív termékek forgalmazását tűzte zászlajára. 2016-ban, az IT MARKET Kft. ezt a mentalistást viszi tovább és a beérkező, növekvő igények kiszolgálása érdekében kibővítette portfólióját.

Két üzletágat hoztunk létre, melyek az informatika széles palettáját lefedik.

Hálózati üzletágunk partnerei között találhatjuk a hazai kis, közepes és nagy rendszer integrátor, hálózat építő és üzemeltető, internet és távközlési szolgáltató, kábeltelevíziós és biztonságtechnikai cégeket. Üzletágunk az aktív és passzív hálózati eszközökre, optikai hálózatokra, vezeték nélküli hálózatokra, megfigyelő rendszerekre fókuszál, portfóliónkban az informatikai termékek széles palettáját kínáljuk viszonteladó Partnereinknek.

Consumer üzletágunk fő célcsoportja a retail üzletláncok, webáruházak és klasszikus viszonteladó partnerek. Kínálatunkban megtalálhatóak perifériás eszközök, IP kamerák, IT tisztítószerek, USB eszközök, szórakoztató elektronika, 3D nyomtatási termékek. Minőségi e-könyv olvasó és kiegészítő kínálatunk a lakossági fogyasztók körében népszerű több, mint 8 éve.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is Viszonteladó partnerünkként köszönhetjük!

 

WEBÁRUHÁZ

Galéria