betöltés folyamatban...

DR. SHOES Terápiás Lábbelik szaküzlete

Elérhetőségek

Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 2-4 . Mammut 1 bevásárlóözpont I. emelt látványlifttel szemben
GPS: 47.508382, 19.026690
Telefonszám: +36203822833
E-mail cím: [javascript protected email address]

Felnőtt cipők esetében 5.000 Forint kedvezményt,  gyermek cipők esetében 2.500 Forint kedvezményt biztositunk a regisztrált Athletastic tagoknak!

 

Kedves Vásárlóink!

Sok szeretettel Üdvözli Önöket a DR. SHOES Terápiás Lábbelik szaküzlete  a MBT JOYA és MEMO cipők termékeivel!

Célunk hogy minél több ember megismerje, kipróbálja, megszeresse és viselje a ezeket a minőségi lábbeliket.

Joya lábbelik

A Joya forradalmasította a járást! Karl Müllernek hosszú évekig tartó termékfejlesztés után sikerült megalkotnia a világ legpuhább cipőjét: egy olyan cipőt, melyben a járás inkább lebegés. A Joya cipőt nemcsak viselője lába, de a szíve is könnyedén fogja venni. – a repülés álma valóra vált.

*forrás: Joya.hu

MBT fiziológiás, lábbeli a DR Shoes Mammutban!

Az Online értékesítést az MBT anyacége tulajdonosi ráhatásra csak a hivatalos viszonteladóknak engedélyezi , a sok megtévesztő és hamisított termékek miatt az Ön érdekében! Minden olyan hamis weboldalt folyamatosan letiltatnak amiken olcsó és silány minőségű nem eredeti termékek találhatóak amit a fotókon nem lát a jóhiszemű vevő, de amikor kézbe kapja tapasztalja hogy a féláron megvett mbt cipők mind mind gyenge hamisítványok sajnos... Legyen óvatos Ön is! 
Kérem látogasson el üzletünkbe ahol garantáltan az eredetit tudja megvásárolni vagy rendelje meg itt az oldalunkon tőlünk mint hivatalos MBT viszonteladótól!

Az MBT a máig ismert elsők között piacra kerülő instabil fiziológiás lábbeli. Több mint 25 éve létezik és a legelterjedtebb márka az egész világon a ebben a kategóriában. Világ szinten immáron több mint 15 millió MBT cipőt adtak el! Kínálatával több felhasználói réteget is megcélozva áll rendelkezésre, legyen az sportos, vagy élsportos viselet, mint pl a futás. A kényelmi és elegáns modellek továbbra is léteznek. Egyre szélesebb kínálattal tud kielégíteni minden kedves MBT használót, vagy csak megelőzés céljából érdeklődő partnereit.

Üzenetküldés

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Szombatig 10-21 
Vasárnap 10-18

Elérhetőségeink:

Tel: +3613148014

www.drshoes.hu

Galéria