betöltés folyamatban...

La Perle Noire

Elérhetőségek

Cím: 1063 Budapest, Andrássy út 111.
Telefonszám: (1) 462 2189
E-mail cím: [javascript protected email address]

FRANCIA HANGULAT ÉS KÜLÖNLEGES ÉTELEK EGY CSODÁLATOS  BELVÁROSI HELYEN...

A francia ihletésű La Perle Noire étterem Budapest egyik legelegánsabb részén, az UNESCO Világörökség részét képező Andrássy úton található. Az éttermet az egyedülálló, egyedi tálalással tarkított, az egészségtudatosság jegyében megalkotott menüsor mellett a patinás, ám otthonos enteriőr és az esténként hallható élőzene teszi igazán csalogatóvá. A jó idő beköszöntével pedig a fákkal és virágokkal övezett terasz is fontos szerephez jut, a nyüzsgő belvárosban a nyugalom szigetét teremti meg a vendégek számára.

Athletastic regisztrált partnereink számára 10% kedvezményt biztosítunk a la carte kínálatunkból! (A kedvezmény a heti menüre nem vehető igénybe!)

Galéria

Kedvezményes ajánlatok

10% Kedvezmény %
2018. júl. 18. - 2019. jan. 18.
FRANCIA HANGULAT ÉS KÜLÖNLEGES ÉTELEK EGY CSODÁLATOS BELVÁROSI HELYEN... 10% Kedvezményt biztosítunk minden Athletastic regisztrált felhasználónknak az a la carte kínálatból! (A kedvezmény a heti menüre nem vehető igénybe) A francia ihletésű La Perle Noire étterem Budapest egyik legelegánsabb részén, az UNESCO Világörökség részét képező Andrássy úton található. Az éttermet az egyedülálló, egyedi tálalással tarkított, az egészségtudatosság jegyében megalkotott menüsor mellett a patinás, ám otthonos enteriőr és az esténként hallható élőzene teszi igazán csalogatóvá. A jó idő beköszöntével pedig a fákkal és virágokkal övezett terasz is fontos szerephez jut, a nyüzsgő belvárosban a nyugalom szigetét teremti meg a vendégek számára.