betöltés folyamatban...

Rendezvényeink

ATHLETASTIC ROADSHOW 2018 (VELENCE)

2018.08.02. - 14:18

Athletastic Roadshow 2018 a DECATHLON és az UNIQA támogatásával


 

Indul 2018 egyik legizgalmasabb rendezvénysorozata, ahol a Sport és az Egészség áll a figyelem központjában.

Ráadásul olyan a témában elismert és kiváló szakemberek segítségével, akik egész életüket a Sportban töltötték és a magyar sportsikerekért múlhatatlan érdemeket szereztek az elmúlt évtizedekben.

Remek alkalom, hogy találkozzatok kedvenc sportolóitokkal és élményeikről, tapasztalataikról hallgathassátok meg Őket.

Persze, ha már SportNap, akkor számtalan játékos vetélkedőben és kihívásban mérhetitek össze tudásotokat az Athletastic sportolóival és egymással.

Hozd el barátaidat és ne az időt, hanem a Köteled húzd. Légy Te a Strand legHúzósabb egyénisége.

Ígérjük, hogy díjazzuk teljesítményedet.

Ha pedig az Egészséged érdekében is hajlandó vagy tenni, akkor itt számtalan hasznos tanáccsal és lehetőséggel kedveskedünk Neked.

Partnereink segítségével és jóvoltából kipróbálhatjátok a legújabb sporteszközöket, a MyActionCam által sport és profi felhasználásra szánt drónokat, csoportos mozgásformákban építhettek egy kis izmot, kaphattok szakértő egészségügyi tanácsokat, részt vehettek az UNIQA VitalClub állapotfelmérésén, a Dr Shoes jóvoltából talp és járás állapot mérésen vehettek részt, megtanulhatjátok az újraélesztés szabályait, Dévényi Anitától funkcionális étkezési tanácsokat kaphattok és még hosszan sorolhatnánk ennek a különleges napnak a programjait.

A legfontosabb, hogy amennyiben egy vidám, sportos és gondtalan napot szeretnél-szeretnétek eltölteni jó időben egy csodás strandon Velencén, akkor biztosan ott a helyed Velünk.

Várunk Mindenkit szeretettel 2018.08.11-én 10-18-ig aktív programjainkkal, ezt követően pedig a Liget Klub DJ-i jóvoltából, egy hamisítatlan szombat esti Beach Party veszi kezdetét.

Fellépők: Fekete László Natural World's Strongest Man, Szabó Bence 2x Olimpiai Bajnok kardvívó, Martinek János 2x Olimpiai Bajnok öttusázó, Boczkó Gábor 7x Európa Bajnok párbajtőröző, Gajdos Tamás újságíró, Magyar Birkózó Szövetség, Aréna Profi Box Klub

Aktivitások: NIA mozgás órák Hlács Erikával, GrandUpTraining órák Gyöngyösi Szilvivel és DanceTraining Susie Konok Zsuzsival, asztalitenisz, tollas, dekázó verseny, kötélhúzó verseny, gumiasztal…

Gyertek és érezzük Jól, Sportosan és Egészségesen Magunkat.

Athletastic RoadShow, 2018.08.11., 10-21h, Velence Korzó(Tópark út 2481.)

 

UNIQA Ifjúsági Sportnagykövet díjátadó

2018.06.28. - 14:52

Ünnepélyes díjátadóra voltunk hivatalosak az UNIQA Ifjúsági Sportnagyköveteinek idei díjazottai tiszteletére rendezett esemény keretében.
Az Athletastic kuratóriumának tagja Fábián László Olimpiai, Világ és Európa bajnok öttusázó tartott hatalmas sikerrel, motivációs előadást a 18 év alatti díjazottaknak.


Egy kíváló kezdeményezés az UNIQA részéről, ahol igazi példaképnek tekinthető fiatalok viselhetik az Ifjúsági Nagykövet-i rangot a következő években és vihetik hírét a sport és tanulás fontosságának.
Gratulálunk a díjazottaknak.

                                                     

Athletastic rendezvények

2017.11.16. - 08:53

Athletastic RoadShow 2018

Az idei esztendőben számtalan izgalmas és különleges esemény szervezésén dolgozunk.

Ezen rendezvényeken megismerkedhettek az AthletasTeam csapatával és szórakozhatunk együtt.

Az ország jónéhány városába ellátogatunk és az AthletasTeam ismert sportolókbál álló különítménye, összeméri tudását a helyi sportolókból álló válogatottakkal.

Lehetőség nyílik ezeken a rendezvényeken tesközelből megismerkedni ismert és elismert sport hírességekkel, akik a jövő nezedékek számára is követendő példát mutathatnak.

A pontos részletekről és helyszínekről folyamatosan tájékoztatunk Titeket.